• 21 JUN 13

  Програма Калорекс

  Програма за регулиране на теглото – създадена за вас, за да намалите теглото си и да задържите излишните килограми далече от себе си – за цял живот. Нашият опитен екип от специалисти ще провежда задълбочени консултации и ще обърне внимание на всеки ваш здравословен проблем преди да ви поведем по пътя на отслабването. Специалистите ще изготвят за вас персонална програма и ще се погрижат да получите необходимата ви информация относно режима на храненето, физическата активност и нашите натурални природни продукти.

Услуги

 • Биохимични изследвания

  Извършваме количествен и качествен анализ на телесни течности като кръв, урина, гръбначно мозъчна течност /ликвор/. Изследванията включват едновременно обикновени и специализирани тестове. Извършва се широко разнообразие от лабораторни анализи – от изследване на електролити, липиди, ензими и състав на урината до по–комплексните и сложни анализи, като туморни маркери.

 • Хематологични

  Отделът се занимава с изследване на кръвта и нейните основни съставки – еритроцити, левкоцити, тромбоцити. Предлагаме голямо разнообразие от изследвания. От тях най-често се възлага пълна кръвна картина /изчислява се количеството на всички клетъчни елементи/. Резултатите помагат при диагностицирането на заболяванията и за контрол на ефекта от лечението след поставената диагноза.

 • Изследвания на кръвосъсирването

  Определят се възможностите на организмът да контролира кървенето след наранявне или първичен кръвен застой. Лабораторията по кръвосъсирване предлага широк обем от клинично значими анализи. Тестовете за кръвосъсирване и изчисляване на протромбиновото време се използват за диагностициране и мониторинг на кръвни заболявания и други хемотологични проблеми.

 • Хормонални

  Измерването на хормоналните нива е важно при поставяне на точната диагноза на ендокринните заболявания. То също позволява да се контролира хормоналното ниво с цел да се поддържа неговия оптимален физиологичен баланс. Предлагаме голямо разнообразие от изследвания на хормоните на щитовидната жлеза, хипофизата, паращитовидните жлези и др.

 • Имунологични

  Лабораторната услуга предоставя широка гама от тестове за определяне на кръвната група, с едновременно определяне на антителата. Консултации се извършват от главният лекар на лабораторията, който е специалист по имунология и трансфузионната хематология.

 • Микробиологични

  Микробилогичната лаборатория предлага пълен набор от бактериологични, микологични /гъбични/, вирусологични, паразитологични изследвания. В нея работят квалифицирани специалисти, които извършват изключително прецизни, точни, и навременни тестове, използвайки стандартни и иновативни методи.