Добре дошли в клиника Борола!

Намираме се в центъра на София. Още през 2001 г. клиника Борола си постави за цел да въведе чрез своята дейност международни стандарти за качество на медицинската помощ. Ние сме модерен диогностично консултативен център – клиника, предоставяща комплексно цялостни, висококачествени и достъпни медицински услуги. Нашият уникален метод на работа, обединява екип от специалисти, осигурявайки задълбочено, персонализирано здравно обслужване на всеки пациент.

Нашето мото

Призвани сме да изградим един по–здравословен свят, основавайки се на високата квалификация и дългогодишния опит на нашите специалисти, които работят в екип, за да предоставят на своите пациенти комплексни грижи. Освен това извършваме образователна и научно-изследователска дейност.

Нашите дейности

Клиника Борола се състои от амбулаторен център, цялостно обзаведена лаборатория, модерно оборудван отдел за функционална диагностика, мамологичен център, клиника по еднодневна хирургия и еднодневен стационар.

 • Амбулаторен център

  • В амбулаторния център работят квалифицирани общопрактикуващи лекари и изтъкнати специалисти в различни медицински области – гинекология, дерматология, офталмология, УНГ, пулмология, кардиология, ендокринология и др.

 • Лабораторен и диагностичен отдел

  • Модерна лаборатория и диагностичен отдел подпомагат лекарите в Клиника Борола, в извършването на услуги, свързани с анализи за диагностики и здравни изследвания. Освен обслужване на пациентите на клиника Борола, лабораториите правят изследвания за други клиники и национални и международни изследователски екипи.

 • Еднодневна хирургия

  • Предлагаме извънболнична или еднодневна хирургична помощ, най-често за интервенции, с по-малка сложност от операциите, изискващи хоспитализация. Хирургичния отдел се състои от модерна операционна зала със специални климатични условия. Звеното по еднодневна хирургия в Клиника Борола позволява на пациентите да получат грижата, от която се нуждаят в удобна, извънболнична среда и да се завърнат към своите

 • Еднодневен стационар

  • Предлагаме грижа за пациенти, чиито заболявания изискават еднодневнен престой или извънболнично наблюдение. Стационарът разполага с оборудване и условия за периодичнно и активно наблюдние на пациентите от лекари, сестри и друг помощен персонал.

Защо предпочитате Клиника Борола

Повече от десетилетие, хора от всички сфери на живота откриваха отговори в Клиника Борола. При нас имате достатъчно основания да получите отговорите на своите специфични медицински въпроси и нужди. Ето няколко много специфични за нашата клиника особености:

 • Екипът

  Екипът

  При нас работят висококвалифицирани лекари – хабилитирани лица и специалисти в своята област. Екипът ни, състоящ се от изтъкнати специалисти, медицински сестри, лаборанти и мениджъри се грижи персонално за всеки пациент.

 • Лечение и грижи

  Лечение и грижи

  Предлагаме уникални методи на лечение с участие на специалисти от различни медицински области, осигурявайки висококачествено обслужване, съобразено със състоянието на всеки отделен пациент. Призвани сме да предоставяме най-добрата грижа за здравето на хората, всеки ден.

 • Комплексно обслужване

  Комплексно обслужване

  Почти всички извънболнични медицински услуги, които могат да са ви нужни– лекарски посещения, общомедицински и специализирани консултации, еднодневна хирургия, еднодневен стационар – са на ваше разположение, „под един покрив” в клиника Борола. Ние сме едни от първите водещи частни центрове за комплексна и всеобхватна извънболнична грижа.

 • Специални програми

  Специални програми

  Базираща се на философията за цялостно здравеопазване на семейството, фирма Борола създаде специални здравни програми, които са изключително полулярни и авторитетни сред пациентите. Това прави Борола уникална в сравнение с останалите клиники.

 • Образователни програми

  Образователни програми

  За да поддържаме високо ниво в подготовката на нашите медици сме въвели програми за продължаваща квалификация. Центърът за обучение на пацинтите и техните семейства в Клиника Борола предлага множество възможности, чрез които да сте информирани за последните открития и постижения в областта на медицината и здравеопазването.